Teatro Gdynia

TOWARZYSKIE CENTRUM GDYNI

MENU BUFETOWE – KOLACJA WIGILIJNA 2024

PROPOZYCJA ORGANIZACJI IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWEJ

MENU 200zł/osobę

PRZYSTAWKI

Śledź po kaszubsku 100g,
Sałatka z pieczonym brokułem i serem feta 100g,
Mini kanapki z pastą rybną 3 szt.,
Pierogi z kapustą i grzybami 5 szt.,
Deski serów dojrzewających, wędlin i mięs 50g,
Pieczywo, masło

ZUPA

Barszcz czerwony z uszkami 300ml

DANIA GŁÓWNE

Stek z karpia smażony 100g,
Roladki z podudzia kurczaka zapiekane z warzywami i serem feta 100g,
Ziemniaki pieczone z ziołami 100g,
Grillowane warzywa 100g

DESERY

Ciasto czekoladowe 50g,
Sernik 50g,
Kompot z suszu 250ml

MENU 250zł/osobę

PRZYSTAWKI

Sałatka z pieczonych buraków z jajkiem i śledziem 100g,
Roladki szpinakowe z łososiem wędzonym 3 szt.,
Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami 2 szt.
Pierogi z kapustą i grzybami 5 szt.,
Deski serów i wędlin 50g,
Pieczywo, masło

ZUPA

Zupa rybna z dorszem i łososiem 300ml

DANIA GŁÓWNE

Pieczony dorsz w sosie koperkowym 100g,
Wolno pieczony kark wieprzowy z morelą i sosem demi glace 100g,
Świeża sałatka z warzywami i sosem vinegrette 100g,
Ziemniaki puree z masłem 100g,
Warzywa grillowane 100g,

DESERY

Jabłecznik 50g,
Piernik staropolski 50g,
Kompot z suszu 250ml

MENU 300zł/osobę

PRZYSTAWKI

Śledziki w 3 różnych odsłonach 100g,
Sałatka z krewetkami i awokado 100g,
Carpaccio z buraka z rukolą, serem kozim i granatem 100g,
Deski wędlin i serów z orzechami i owocami 50g,
Pierogi z kapustą i grzybami 5 szt.,
Terrina drobiowa z orzechami 50g,
Pieczywo, masło

ZUPA

Zupa borowikowa z kluseczkami 300ml

DANIA GŁÓWNIE

Udko z kaczki na czerwonej kapuście z jabłkami 100g,
Sandacz w sosie maślano-cytrynowym 100g,
Pieczone warzywa sezonowe 50g,
Kluski śląskie 50g,
Świeża sałatka z warzywami i sosem vinegrette 100g,
Ziemniaki opiekane z listkami tymianku 100g

DESERY

Jabłko nadziewane bakaliami z sosem waniliowym 1 szt.,
Mix ciast domowych 100g,
Kompot z suszu 250ml

Zarządzaj plikami cookies